självförtroende !

Det finns alltid en andledning till att man har en dålig självförtroende ibland kan det va så att du har det pga att du har gjort något tidigare men du har kännt att du misslyckades,och så har du inte provat det igen för du tror att du alltid kommer att misslyckas, det kan vara så att folk har kommit me dumma kommentarer om hur du ser ut,om hur du klär dig,hur ditt smink är det finns så mycket bland det här.Ingen i världen är perfekt,jag tror inte att någon skulle vilja va perfekt heller alla ska vara unika för att tycka om männikor alla är olika på olika sätt.För ett bättre självfötroende måste man även vara självsäker på sig själv för att kuna våga göra saker och ting. Som vi tjejer vi ska alltid snacka fel om andra tjejer om hur dem klär sig,sminket och sånt varför gör vi det ?. Men tillbaka till det jag skriver om man ska alltid vara nöjd med sig själv vissa har komplex på hur man ser ut men ingen här i världen är ful det är alltid ditt inre som räknas inte hur du ser ut utan det är ditt inre.Utan det handlar om hur säker du är på dig själv och hur långt du vill komma.

Det du måste göra för att få ett bättre självförtroende:
du kan börja med att skirva en lista på allt du är bra på och allt du är dålig på du ska verkligen vara ärlig mot dig själv,pappret kommer du inte vissa upp för nån utan det är bara ditt så man ska skriva ner allt även det pinsamma sakerna,kom ihåg att det är bara ditt papper  och allt ska komma från dig du ska tänka noga :)När du är klar med den här listan kan du brörja med att träna upp dina dliga saker man behöver inte stressa,Som te x när man redovisar i skolan hur många tycker inte det är pinsam och stå framför hela klassen? det är säkert rätt många,eftersom alla stirrar på dig,och ibland kan det hända att man gör bort sig och folk börjar skratta men man ska bara läsa vidare för du har även klarat att stå framför hela klassen och redovisat du har endå varit modig.Och va alltid självsäker på dig själv tänk inte på vad dem kommer tycka eller säga om din redovisning. men det är bra att träna upp det, även om man inte vill det är bra att säga till läraren att man vill redovisa framför alla istället för enskild för så kommer du träna upp dig.
Du ska inte ändra dig som person utan du ska alltid vara dig själv och självsäker,
Ta all tid du behöver så kommer du se resultatet. men ändra alddrig på dig själv som person utan du ska bara stärka ditt självförtroende genom att vara säker på dig själv.

Du kan även göra det genom att göra en video på dig själv och lägga upp den där många kan sen den,du kan få hemska kommentarer men man ska bara strunta i dem för du har iallfall vågat göra det något dem inte kommer göra:D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0